Caterpillar a acordat companiei BKT certificarea SQEP Platinum

MEq
By MEq august 19, 2021 12:03

Caterpillar a acordat companiei BKT certificarea SQEP Platinum

BKT a primit re-certificarea Caterpillar SQEP (Supplier Quality Excellence Process / Procese de o calitate excelentă a furnizorului) şi a crescut de la nivelul Gold la Platinum, pentru anul 2021.

Această recunoaştere importantă este dedicată furnizorilor care se disting pe parcursul anului prin atingerea celor mai înalte niveluri de calitate şi control asupra proceselor.

BKT s-a remarcat, în special, pentru angajamentul său neclintit şi complet în ceea ce priveşte leadershipul, calitatea, serviciile şi asistenţa pentru clienţi. Un angajament luat de întreaga echipă BKT şi care pătrunde în fiecare parte a companiei, de la proiectare la producţie, până la asistenţa continuă a clienţilor.

Este un succes semnificativ pentru BKT. Certificarea SQEP Platinum, pe lângă recompensarea multinaţionalei indiene în privinţa eforturilor depuse în logistică şi gama sa de produse inovatoare şi de înaltă calitate, este o confirmare suplimentară a colaborării de succes dintre Caterpillar şi BKT, care pune bazele unor sinergii şi parteneriate şi mai puternice în viitor

“Suntem mândri de acest rezultat – a declarat dl. Arvind Poddar, preşedinte şi director al BKT. Nu numai că am confirmat calitatea înaltă a proceselor noastre, dar am depăşit acest lucru şi am atins cel mai înalt nivel posibil. Această recunoaştere prestigioasă de la Caterpillar este o dovadă concretă a acestui fapt, dar nu ne vom opri aici. Vom încerca să ne îmbunătăţim continuu standardele şi performanţa pentru furnizorii noştri. Călătoria BKT este una marcată de evoluţie şi dezvoltare continuă.”

MEq
By MEq august 19, 2021 12:03