Cat Lift Trucks adaugă 11 noi modele în gama sa de stivuitoare cu catarg retractabil

MEq
By MEq august 19, 2021 19:53

Cat Lift Trucks adaugă 11 noi modele în gama sa de stivuitoare cu catarg retractabil

Cat Lift Trucks și-a extins gama de stivuitoare cu catarg retractabil cu 11 noi produse, care se alătură gamei actuale ce ajunge la un total impresionant de 26 de modele. În timp ce ergonomia și productivitatea popularelor stivuitoare N2 îndeplinesc deja cele mai multe nevoi, noile game N3 îndeplinesc diverse alte preferințe individuale.

Noile modele extind ofertele existente ușoare, standard și grele și adaugă stivuitoare versatile în portofoliul de echipamente de magazinaj Cat. Odată cu acestea a fost lansată si o gamă de echipamente VNA (very narrow aisle – pentru culoare înguste), construite cu multe dintre aceleași caracteristici.

Confort, control, productivitate
Echipat pentru ore lungi de lucru, spațiul de operare oferă comenzi ergonomice avansate pentru o funcționare relaxată, dar precisă. Aici sunt incluse Palm Steering și un joystick multifuncțional, fiecare cu o cotieră reglabilă.

Toate stivuitoarele, cu excepția gamei ușoare, au o podea reglabilă electric și un scaun înclinabil care se ajustează în funcție de greutate, reducând efortul operatorului pentru vizualizarea sarcinilor manipulate la înălțime.

Manevrarea și manipularea sarcinilor se fac rapid, agil, fin și productiv, folosind sisteme de control automat pentru menținerea siguranței și stabilității. Totodată, timpii de nefuncționare și costul total de operare (TCO) sunt reduse datorită construcției puternice, întreținerii ușoare și accesului rapid pentru service.

Cele patru noi game Cat N3
Opțiunile N3 debutează cu gama NR12-14N3 (L)(C) de modele economice ușoare și medii, care sunt cele mai compacte dintre toate stivuitoarele cu catarg retractabil Cat. Apoi, urmează gama Cat NR16-25N3H(X), ce include versiunile standard, grele și cu ridicare extra-înaltă.

Stivuitoarele cu patru roti din gama Cat NRM20-25N3 pot manipula atât încărcături normale de paleți, cât și articole extrem de lungi, datorită distribuitorului de furci reglabil hidraulic. Acestora li se adaugă schimbări rapide de direcție – înainte, înapoi și lateral – pentru o manevrare rapidă chiar și pe culoarele înguste.

În cele din urmă, gama VNA Cat NTD13-15N3, cu operator la baza, reduce costurile și optimizează productivitatea prin soluția 2-în-1 pe care o propune. Oferă atât eficiența de maximizare a depozitării a unui echipament specializat VNA, cât și mobilitatea unui stivuitor cu catarg retractabil. Prin transportul mărfurilor la și de la rafturi, precum și stivuirea și recuperarea produselor, acesta evită necesitatea folosirii unor echipamente de alimentare sau a stațiilor P&D (preluare și depozitare) în capetele culoarelor.

Echipamentele din toate cele patru noi game N3 se potrivesc perfect aplicațiilor lor printr-o gamă largă de opțiuni. Sistemele ajutatoare opționale – în funcție de autonomia de lucru – includ un sistem laser cu lumină de poziție, cameră video la nivelul furcii cu display RLED, plafon transparent de protecție și baterii Li-ion.

MEq
By MEq august 19, 2021 19:53