Case adaugă două noi excavatoare în Seria D

MEq
By MEq decembrie 19, 2015 20:49

Case adaugă două noi excavatoare în Seria D

Case CE a introdus două noi excavatoare pe şenile în Seria D, pe piaţa nord-americană: CX130D şi CX160D. Noile modele sunt concepute pentru a oferi câștiguri operaționale semnificative, inclusiv cicluri până la 5% mai rapide, capacitate de reacție îmbunătățită, controale multifuncționale și o eficiență a consumului de combustibil mai mare cu până la 8%.

Fiecare model oferă mai multe caracteristici standard decât excavatoare precedente, ceea ce le face extrem de versatile și uşor de operat. CX130D (102 hp) și CX160D (112 hp) beneficiază de motoare Tier 4F cu sistem SCR, care asigură o eficiență a consumului de combustibil cu până la 8% mai mare, fără a diminua puterea maşinii. Sistemul de reducere catalitică selectivă permite motorului să funcţioneze la performanțe de vârf pe tot parcursul ciclului de lucru și, pentru că nu foloseşte filtru de particule diesel (DPF), nu există regenerare sau costuri de service asociate. Acest lucru ajută la maximizarea timpilor de funcţionare şi a performanţelor – toate cu o întreținere minimă.

Viteză, putere și eficiență
Ciclurile mai rapide sunt realizate prin intermediul unei noi pompe controlate electronic, al unei supape de control mai mari și al mai multor senzori. Aceste caracteristici se combină cu sistemul hidraulic inteligent CASE și cu cele patru sisteme de control integrate pentru a utiliza optim puterea hidraulică și impulsul mașinii, rezultând o rezistență sporită și eficiența consumului de combustibil. Cele patru sisteme care alcătuiesc Case Intelligent Hydraulic System sunt: Boom Economy Control (BEC), care reduce turaţia motorului folosind gravitația în timpul coborârii şi rotirii braţului; Auto Economy Control (AEC), care reduce rpm la relanti și oprește automat motorul după un timp prestabilit de inactivitate; Swing Relief Control (SWC), care reduce puterea hidraulică la începutul balansului; și Spool Stroke Control (SSC), care reglează presiunea hidraulică în timpul săpării.
Excavatoarele CX130D și CX160D oferă, de asemenea, operatorului trei moduri de lucru – Speed Priority, Heavy şi Automatic – care ajută utilajul să conserve energia și să exercite putere atât cât este necesar pentru a finaliza lucrarea.

MEq
By MEq decembrie 19, 2015 20:49