Bruks Siwertell a lansat un nou tocător mobil pe șasiu de camion

MEq
By MEq ianuarie 23, 2024 20:21

Bruks Siwertell a lansat un nou tocător mobil pe șasiu de camion

Bruks Siwertell și-a extins gama de produse pentru procesarea lemnului prin introducerea tocătorului industrial mobil pe șasiu de camion Bruks 1006.3 RT. Mașina are un design flexibil și oferă capacități de tocare de mare capacitate pentru o gamă extinsă de aplicații.

Unitatea de tocare a modelului Bruks 1006.3 RT este construită pe un cadru compact cu o bază ce poate pivota, permițând alimentarea opțională din lateral. Tocătorul mobil asigură o calitate constantă a produsului, putând procesa bușteni și arbori cu un diametru de până la 60 cm, ín cazul lemnului de esență moale, și de până la 50 cm diametru, în cazul lemnului de esență tare.

„Portofoliul nostru de tocătoare industriale mobile a fost dezvoltat și optimizat pentru producția rentabilă de așchii de lemn (biocombustibil). Introducerea acestui ultim model se bazează pe modelele noastre consacrate, oferind clienților un utilaj extrem de versatil, fiabil și capabil pentru procesarea lemnului”, a spus Anders Svalaträ, Area Sales Manager, Mobile Chippers, Bruks Siwertell.

Bruks Siwertell a lansat un nou tocător mobil pe șasiu de camion„Operatorii care folosesc tocătoarele noastre pe autoșasiu știu că primesc tehnologie de ultimă oră, pe care se pot baza. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care lucrează în locații îndepărtate, în pădure, dar aceste mașini sunt la fel de potrivite pentru operațiuni atât într-un terminal, cât și pe un drum forestier.”

Cele mai recente unități 1006 sunt echipate cu motoare diesel de ultimă generație ce îndeplinesc normele europene de emisii Stage V. Motorul – cu o putere de 585 kW (796 hp) și un cuplu nominal de maximum 3.650 Nm – oferă valori mai ridicate (de putere și cuplu) în intervalul de turații din timpul procesării lemnului.

„Foarte avantajoasă pentru tocare este curba mare de cuplu până la turații reduse ale motorului, unde, la 1.000 rpm, cuplul este puțin peste 3.500 Nm”, explică Svalaträ. „Aceste curbe precise de putere și cuplu sunt extrem de utile atunci când vine vorba de obținerea celui mai mic consum posibil de combustibil, în timpul tocării.”

Alte avantaje de mediu și operaționale ale tocătorului industrial mobil pe autoșasiu Bruks 1006.3 RT includ un sistem hidraulic avansată (CycloneConcept), ce minimizează utilizarea uleiului hidraulic, dar și un sistem mobil de control inteligent de tocare IMC (intelligent mobile chipping), ce optimizează gestionarea energiei, consumul de combustibil și randamentul așchiilor de lemn. Bruks 1006.3 RT are, de asemenea, conectivitate la distanță pentru o depanare online mai ușoară.

MEq
By MEq ianuarie 23, 2024 20:21