Brokk introduce propria serie de ciocane hidraulice

MEq
By MEq octombrie 11, 2018 22:20

Brokk introduce propria serie de ciocane hidraulice

Pentru prima dată, Brokk introduce propria serie de ciocane hidraulice. Este o gamă completă ce cuprinde nu mai puțin de opt modele de ciocane care se potrivesc perfect gamei de roboti pentru demolări a producătorului scandinav. Astfel, asocierea lor garantează clienților Brokk performanțe maxime de demolare.

Noua serie Brokk Hydraulic Breaker (BHB) de opt modele este deschisă de ciocanul hidraulic ușor BHB 55 de 50 kg, destinat folosirii pe robotul compact pentru demolări Brokk 60, și se încheie cu modelul greu de 700 kg BHB 705, compatibil cu recent lansatele utilaje pentru demolări Brokk 500 și Brokk 520D.

La fel ca la roboții Brokk, o trăsătură-cheie a ciocanelor hidraulice BHB (Brokk Hydraulic Breakers) este raportul putere-greutate. Echipamentele sunt ușoare și compacte, dar totodată puternice precum modelele mai mari ale altor producători de renume. Noua serie de ciocane hidraulice Brokk se potrivește perfect cu gama de roboți pentru demolare Brokk. Și pentru ca sunt proiectate să aibă un randament maxim împreună, Brokk poate oferi acum performanțe de demolare chiar mai mari pentru produsele sale.

„Ca referință în industria utilajelor compacte pentu demolări, este normal pentru noi să facem un pas înainte și să lansăm propria gamă de ciocane hidraulice puternice care să se potrivească perfect cu puterea și performanțele roboților noștri unici pentru demolare”, a spus Martin Krupicka, Președinte și CEO al Grupului Brokk. „Prin folosirea împreună a roboților pentru demolare Brokk și a ciocanelor hidraulice BHB putem asigura clienților noștri performanțe maxime de demolare”, a mai spus Martin.

Primiele ciocane din seria BHB au fost lansate împreună cu noii roboți pentru demolări Brokk 170, Brokk 200 și Brokk 300, în prima parte a acestui an. Acum, gama Brokk Hydraulic Breaker este completă și disponibilă pentru a fi utilizată de-a lungul întregii linii de roboți Brokk.

MEq
By MEq octombrie 11, 2018 22:20