Bridgestone revine la Conexpo și prezintă noua anvelopă de construcții VZT

MEq
By MEq martie 8, 2023 16:54

Bridgestone revine la Conexpo și prezintă noua anvelopă de construcții VZT

Bridgestone Americas va expune cele mai noi produse și soluții din portofoliul său extins OTR (Off-the-Road) pentru construcții și cariere la CONEXPO 2023, cel mai mare târg de construcții din America de Nord.

La târgul din Las Vegas, Bridgestone va pune în evidență cei trei piloni-cheie ai diviziei sale OTR:
– Produse inteligente: Bridgestone va debuta noua anvelopă de construcții VZT și va pune în evidență gama sa completă de produse, inclusiv anvelopa de carieră de 3 stele VMTD.
– Tehnologii integrate: Ca parte a sumei sale complete de soluții de mobilitate, Bridgestone va include IntelliTire, un sistem de monitorizare la distanță, și Toolbox, o platformă de urmărire a activelor, ca soluții bazate pe date ce pot ajuta flotele de construcții să fie mai eficiente în operațiunile lor.
– Cel mai bun service din gamă: rețeaua de dealeri Bridgestone, inginerii de soluții cu înaltă calificare și programele cuprinzătoare de formare contribuie la îmbunătățirea performanței anvelopelor și la minimizarea timpilor de nefuncționare.

Bridgestone VZT
Noua anvelopă VZT 25’’ este cea mai recentă adăugare în gama Bridgestone pentru construcții. Concepută pentru aplicații ce presupun utilizarea de încărcătoare și autogredere, VZT îmbunătățește atributele-cheie de performanță pentru a ajuta la maximizarea productivității, oferind tracțiune și durabilitate excepționale și îmbunătățind deplasarea ușoară și confortabilă. Designul peretelui lateral al anvelopei VZT oferă o rezistență sporită la tăiere, permițând un cost total de proprietate mai bun al anvelopei.

VZT va fi disponibilă începând cu prima jumătate a anului 2024 în cinci dimensiuni: 17.5R25, 20.5R25, 23.5R25, 26.5R25 și 29.5R25. Bridgestone va fabrica modelul VZT în America de Nord, la fabrica OTR din Bloomington, Illinois, precum și în fabrici din Japonia și Thailanda, pentru a deservi baza globală de clienți ai mărcii.

Alături de VZT, Bridgestone OTR va prezenta și alte anvelope pentru construcții și cariere, cum ar fi VMTD 3-star, VLT, VLTS, Firestone VersaBuilt All Purpose (AP) și Firestone Duraforce MH.

Tehnologii integrate: IntelliTire, Toolbox
Bridgestone va prezenta suita sa de soluții de mobilitate Fleet Care pentru aplicații de construcții, concentrându-se pe IntelliTire și Toolbox. IntelliTire este un sistem de monitorizare de la distanță a stării anvelopei, care utilizează senzori interni sau externi montați pe tijă pentru a furniza date critice în timp real, cum ar fi presiunea și temperatura de umflare a anvelopei, pentru a monitoriza continuu starea de sănătate a fiecărei anvelope pe parcursul ciclului său de viață. Toolbox este o platformă digitală de ultimă generație pentru evaluarea anvelopelor și urmărirea lor. Aceasta monitorizează anvelopele unei flote pentru a ajuta clienții să ia decizii informate și să gestioneze ciclul de viață al anvelopelor, pentru o eficiență și profitabilitate sporite.

Divizia OTR a Bridgestone susține angajamentul E8 al companiei, care constă din 8 valori care încep cu litera „E” (Energy, Ecology, Efficiency, Extension, Economy, Emotion, Ease și Empowerment) pentru realizarea unei societăți sustenabile.

MEq
By MEq martie 8, 2023 16:54