BKT obține certificarea „Nivel Excelent” din partea Caterpillar pentru al doilea an consecutiv

MEq
By MEq aprilie 16, 2024 12:36

BKT obține certificarea „Nivel Excelent” din partea Caterpillar pentru al doilea an consecutiv

Story Highlights

  • BKT Tires
  • BKT obține certificarea „Nivel Excelent” din partea Caterpillar
  • certificare „Supplier Excellence”
  • SER Excellence Level Certification

Related Articles

BKT, compania multinațională indiană specializată în sectorul anvelopelor Off-Highway, continuă să își demonstreze angajamentul față de excelență prin obținerea certificării „Supplier Excellence” din partea Caterpillar Inc. în cadrul procesului de recunoaștere a excelenței furnizorilor (SER), pentru al doilea an consecutiv.

BKT obține certificarea „Nivel Excelent” din partea Caterpillar pentru al doilea an consecutivCertificarea „Nivel Excelent” este cea mai înaltă formă de recunoaștere pe care Caterpillar Inc., cel mai important producător mondial de utilaje pentru industria de construcții și minieră, o acordă furnizorilor care îndeplinesc în mod constant cerințele stricte de producție și calitate, în cadrul procesului SER. Obținerea de către BKT a acestei certificări pentru al doilea an consecutiv evidențiază performanța sa de excepție și respectarea standardelor stricte Caterpillar.

Acest reper este dovada majoră a angajamentului de neclintit al BKT și a atenției acordate furnizării unei calități superioare, nu numai prin produsele sale, ci și în cadrul proceselor meticuloase de fabricație și al serviciilor de asistență pentru clienți.

„Recunoașterea primită din partea Caterpillar prin „Recertificarea nivelului de excelență SER” este un moment de care ne mândrim, deoarece reconfirmă efortul excelent în echipă pe care BKT îl desfășoară pe parcursul întregului proces de fabricație. Mai mult decât atât, această recunoaștere este încă un stimulent pentru noi în a continua eforturile de a atinge noi obiective ambițioase – fără a pierde din vedere misiunea noastră – de a satisface nevoile din industrie, oferind produse din ce în ce mai performante și distincte, care combină inovația și siguranța”, a declarat Arvind Poddar, președinte și director general la BKT.

„Recertificarea nivelului de excelență SER” din partea Caterpillar a fost acordată BKT de către Caterpillar India Private Limited din Chennai, India, pe 2 aprilie 2024.

MEq
By MEq aprilie 16, 2024 12:36