BKT a lansat EM 933 SUPER, o anvelopă perfectă pentru activități de săpare și încărcare

MEq
By MEq octombrie 31, 2022 19:53

BKT a lansat EM 933 SUPER, o anvelopă perfectă pentru activități de săpare și încărcare

Expusă în premieră la Bauma, anvelopa EM 933 SUPER pentru excavatoare înseamnă confort excepțional și tracțiune superioară. Designul unic al pereților laterali o protejează împotriva pătrunderii pietrelor.

La BKT, cercetarea pentru găsirea de soluții inovatoare adecvate unor nevoi specifice nu se oprește niciodată. Compania multinațională din India a lansat EM 933 SUPER, o anvelopă proiectată pentru excavatoarele ce execută lucrări de săpare și încărcare – activități complexe în care anvelopele joacă un rol-cheie.

Caracteristicile ce diferențiază acest produs nou sunt numeroase. Are un design remarcabil al pereților laterali, cu o muchie proeminentă ce permite contactul strâns dintre două anvelope fără a fi nevoie de un inel special din cauciuc pentru a evita pătrunderea pietrelor.

Confortul excelent în timpul condusului, proprietățile de auto-curățare superioare și tracțiunea de primă clasă, chiar și în cele mai dificile și provocatoare condiții, completează profilul acestei noutăți și designul exclusivist al benzii de rulare.

EM 933 SUPER a fost expusă în premieră la Bauma 2022 la standul BKT, fiind disponibilă în dimensiunea 290/90 – 20.

Această noutate se adaugă gamei extinse de anvelope, de peste 3.200 de produse, oferite de BKT pentru segmentele specializate din domeniile construcțiilor, terasamentelor și mineritului, dar și din lucrările agricole, industriale și logistice, precum și pentru grădinărit și ATV-uri.

MEq
By MEq octombrie 31, 2022 19:53