BKT a etalat linia Earthmax la Bauma

MEq
By MEq aprilie 15, 2019 20:44

BKT a etalat linia Earthmax la Bauma

BKT a prezentat la Bauma o linie completă de anvelope specializate Earthmax. Este vorba de o gamă de anvelope radiale produsă de BKT și proiectată special pentru o distribuție mai bună a sarcinilor autobasculantelor, a încărcătoarelor frontale, autogrederelor și a unor vehicule multifuncționale. O adevărată bijuterie a liniei Earthmax a BKT, o noutate absolută în premieră mondială.

Protagonista absolută a fost anvelopa Earthmax SR 46 cu cele mai mari dimensiuni realizate vreodată de BKT: 33.00 R 51. Cu un diametru de peste 3 m (mai exact 3,061 mm) o lățime de 975 cm și o greutate de 2.400 kg, nu a trecut neobservată. Earthmax SR 46 permite transportarea în siguranță a sarcinilor grele și este proiectată pentru autobasculante rigide angajate în cele mai complexe și ostile situații de lucru, în medii dure și stâncoase precum minele. Are un design special al benzii de rulare, cu crampoane bloc cu canelură de-a lungul circumferinței, beneficiind de o performanță excelentă în viraje și de o uzură redusă.

BKT, în trei zone outdoor
Anvelopele BKT au fost prezente la Bauma nu numai la stand, ci și în trei zone exterioare diferite. În prima zonă, un panou imens de forma unei autobasculante rigide prezină anvelope Earthmax SR 45 M cu dimensiunea 24.00 R 35 și Earthmax SR 45 18.00 R 33. În a doua zonă, panoul cu forma unui camion articulat e prevăzut cu anvelope adevărate Earthmax SR 41 cu dimensiunea 875/65 R 29 și Earthmax SR 35 în versiunea 750/65 R 25. Cea de-a treia zonă promoțională „Atrium” este dedicată în totalitate anvelopei Earthmax SR 53 cu dimensiunea 36/65 R 33. Toate aceste modele au un numitor comun și anume structura All Steel, care determină robustețea carcasei și deci rezistența la agresiunile de tipul perforărilor sau al penetrării corpurilor străine.

Earthmax SR 45 M este destinată autobasculantelor rigide care operează în terenuri noroioase și suprafețe alunecoase. Caracteristicile sale principale sunt tracțiunea excelentă și capacitatea de a parcurge distanțe lungi. De asemenea, adâncimea benzii de rulare oferă o rezistență constantă împotriva numeroaselor adversități de pe șantiere.

Earthmax SR 45 dispune de o bandă de rulare mai profundă, ce prelungește durata de viață a anvelopei, și de o formă specială a crampoanelor, ce asigură o tracțiune excelentă în toate condițiile. Compusul special al acestei anvelope garantează rezistență la tăieturi, abraziuni și impact, riscuri frecvente în condițiile extreme de utilizare.

Earthmax SR 41 este destinată camioanelor articulate și este caracterizată printr-o nouă suprafață de rulare care, pe lângă faptul că este mai adâncă, dispune de punți de legătură consolidate ce garantează o mai bună rigiditate a blocurilor și, prin urmare, o stabilitate mai mare. Geometria blocurilor asigură o tracțiune mai bună, o caracteristică fundamentală pentru camioanele articulate ce operează pe teren accidentat și în condiții deosebit de dificile.

Earthmax SR 35 este, de asemenea, destinată camioanelor articulate. Proeminența carcasei robuste cu centuri din oțel multistrat asigură tracțiune, stabilitate, durabilitate și rezistență la tăieturi, fisuri și perforări.

Earthmax SR 53 este concepută pentru încărcătoarele ce operează în șantiere dificile, precum minele și carierele de piatră. Compusul său special rezistă tăieturilor și nu se supraîncălzește, în timp ce banda de auto-curățare elimină pietrele și corpurile străine. Două avantaje care îi permit anvelopei să aibă o durată lungă de viață și foarte productivă.

BKT, la Bauma: dincolo de anvelope…
Importanta prezență a BKT la Bauma este determinată de anvelope, însă vizibilitatea mărcii a fost evidențiată și de flota de ricșe gratuite ce purtau brand-ul BKT. Acestea traversau târgul de la un capăt la altul, ajutând vizitatorii să ajungă la destinație. De asemenea, BKT a fost prezentă cu un cort de mari dimensiuni în zona outdoor, unde s-au desfășurat jocuri și activități dedicate vizitatorilor.

MEq
By MEq aprilie 15, 2019 20:44