Bauma 2022: Continental lansează anvelopa pentru construcții LD-Master L5 Traction

MEq
By MEq septembrie 19, 2022 14:16

Bauma 2022: Continental lansează anvelopa pentru construcții LD-Master L5 Traction

Deplasare lină și durată lungă de viață, în ciuda sarcinilor grele și a suprafețelor abrazive: noua anvelopă radială LD-Master L5 Traction este pregătită pentru condiții solicitante și este, de asemenea, echipată cu senzori din fabrică. Între 24-30 octombrie, Continental va prezenta anvelopele de construcții la târgul Bauma 2022 din München, extinzând astfel gama ContiEarth pentru a include noua anvelopă radială, inițial în dimensiunea 35/65 R33.

Tracțiune de nivel înalt în condiții de sarcină exigente: LD-Master L5 Traction
Utilajele de construcții lucrează de obicei cu sarcini utile grele și sunt expuse la o varietate de condiții dure de sol, cum ar fi rocă, pietriș sau moloz. LD-Master L5 Traction este proiectată special pentru încărcătoarele care lucrează pe suprafețe abrazive, unde productivitatea ridicată și timpul de operare sunt de cea mai mare importanță.

Carcasa ranforsată 3* satisface cele mai înalte cerințe de capacitate de transport, chiar si în cadrul unor cicluri de producție extinse. Modelul benzii de rulare al lui L5 Traction protejează carcasa și asigură o operare lină și sigură pe șantier. Designul solid al blocului de rulare oferă întotdeauna o tracțiune sigură. Protecția foarte adâncă a benzii de rulare și a pereților laterali fac, de asemenea, anvelopa mai robustă și asigură productivitate pe termen lung.

Durată de viață optimizată prin monitorizarea digitală ContiConnect 2.0
Pentru a minimiza timpul de inactivitate și pentru a asigura funcționarea chiar și în condiții grele, anvelopele speciale montate pe utilajele de construcții trebuie controlate cât mai precis posibil. LD-Master L5 Traction este echipată din fabrică cu un senzor integrat, ceea ce face posibilă monitorizarea în timp real. Senzorul monitorizează temperatura și presiunea în anvelope, asigurând în orice moment cel mai eficient mod de operare, pentru o viață lungă a anvelopei.

Pe lângă LD-Master L5 Traction, Continental va prezenta anvelopa EM-Master E3/L3 ca serie 65 pentru aplicații de construcții, precum și un preview al noii anvelope solide pentru skid steere (miniîncărcătoare).

MEq
By MEq septembrie 19, 2022 14:16