Autopompa de beton 37 Z4 XXT cu sistem imovativ de stabilizare, la WOC 2016

MEq
By MEq februarie 9, 2016 11:45

Autopompa de beton 37 Z4 XXT cu sistem imovativ de stabilizare, la WOC 2016

La începutul lunii februarie, la târgul anual World of Concrete din Las Vegas, Liebherr a expus autopompa de beton 37 Z4 XXT. Într-o configuraţie de 4 secţiuni, braţul distribuitor cu design Z-fold este foarte rezistent la torsiune şi are mişcări cu vibraţii reduse.

Conducta de transport al betonului de pe autopompa Liebherr 37 Z4 XXT este poziţionată aproape de braţ, de ambele părţi ale acestuia, asigurând astfel o distribuţie uniformă a greutăţii. De asemenea, coturile conductei au o rază mare (275 mm), garantând pierderi minime de presiune de-a lungul braţului. Numeroase componente dispun un design special pentru a facilita înlocuirea pieselor de uzură și a optimiza service-ul.

Sistemul de sprijin patentat XXT îngust de la Liebherr este extrem de robust şi rezistent la torsiune. Liebherr este singurul producător de pe piață care oferă acest sistem inovator. Stabilizatorii faţă şi spate sunt fixaţi direct pe piedestalul braţului distribuitor, astfel încât forțele sunt canalizate direct în suporţi, fără deviere. Toți cei patru stabilizatori pivotează, permițând o flexibilitate maximă și o gamă variată de lucru a brațului distribuitor cu suporţi înguşti. Acest lucru poate fi un avantaj decisiv pe șantiere cu acces limitat.

Autopompa de beton 37 Z4 XXT este dotată cu unităţi de pompare de înaltă performanţă, cu debite maxime între 125 m³/h şi 163 m³/h. Aceste unităţi de pompare puternice sunt renumite pentru funcţionarea lor lină, caracteristică. Liebherr oferă o gamă extinsă de accesorii opţionale şi echipamente, precum compartimente de depozitare suplimentare, un rezervor diesel suplimentar sau un punct de acces auxiliar pe partea stângă, pentru a se potrivi cu toate cerințele clienţilor.
Robustele pompe de beton Liebherr sunt dezvoltate şi produse în Germania şi sunt echipate exclisiv cu componente de calitate de la producători de renume. De asemenea, Liebherr oferă şi stabilizatori XXH şi ST, ca alternative la suporţii înguşti XXT.

MEq
By MEq februarie 9, 2016 11:45