AUSA lansează noul dumper D301AHG de 3 tone

MEq
By MEq martie 30, 2022 20:28

AUSA lansează noul dumper D301AHG de 3 tone

După ce a finalizat lansarea întregii sale game de dumpere cu sarcini utile mai mari, de 6 și 10 tone, AUSA continuă să-și modernizeze utilajele introducând cu noul dumper D301AHG, cu o sarcină utilă de 3.000 kg. Un model complet nou, conceput pentru a oferi o productivitate mai mare și o rentabilitate mai bună a investiției pentru client, împreună cu o siguranță îmbunătățită pentru operator.

Odată cu D301AHG, AUSA își îmbunătățește primul dumper din gama medie – cu cuprinde utilaje perfect potrivite pentru lucrări de construcții de amploare relativ mare (lucrări publice sau lucrări terasiere rapide în spații deschise).

Dumperul este echipat cu un motor Kubota de 18,5 kW, cu patru cilindri, fără DPF, și respectă standardul de emisii Stage V. În plus, masa redusă a utilajului și tracțiunea integrală permanentă îi conferă o excelentă capacitate off-road și abilitatea de a aborda pante de 50%.

Mai productiv
Noul dumper a fost proiectat pentru o productivitate optimă. În acest nou design, a fost concepută o nouă benă cu o capacitate de 1.742 de litri, mai mare cu 12% decât la modelul anterior. Cu această îmbunătățire notabilă, AUSA urmărește să minimizeze numărul de drumuri pe care trebuie să le facă operatorul pentru a transporta aceeași cantitate de material.
Raportul putere-greutate a fost, de asemenea, optimizat, rezultând un utilaj mai manevrabil, mai rapid și cu o capacitate off-road mai mare.

Mai rentabil
Calcularea rentabilității investiției este un moment crucial, astfel încât elementele de bază au fost prioritizate pentru a reduce această cheltuială: În primul rând, noul design are linii unghiulare în spate, ceea ce permite includerea unor capace mari ale motorului pe ambele părți, la care se poate ajunge ușor din picioare.

Toate componentele de întreținere regulată (filtrele și rezervoarele de lichid) au fost aranjate pentru a fi pe deplin accesibile în această zonă. În plus, grila centrală mare a contragreutății face posibil accesul rapid la răcitor, făcându-l ușor de curățat și îndepărtat. De asemenea, este de remarcat faptul că optimizarea raportului putere-greutate al lui D301AHG scade semnificativ consumul de combustibil, comparativ cu modelul anterior.

Mai sigur
În termeni de echipare, noul dumper de 3 tone include un set de dotări de siguranță care îl fac să fie performant. În primul rând, puterea este asigurată de o transmisie hidrostatică, pentru o operare mai lină și mai sigură. În plus, postul de conducere dispune de un scaun cu senzor de prezență și centură de siguranță cu senzor, ce previn pornirea utilajului dacă nu sunt respectate măsurile de siguranță recomandate. Mai mult, este echipat cu o frână electronică negativă, care se cuplează automat când motorul dumperului este oprit, prevenind orice mișcare.

Noul dumper tot-teren D301AHG include o gamă largă de accesorii opționale, astfel încât să poată fi personalizat în funcție de cerințele fiecărui client. Acestea includ AUSAnow fleet manager și echipamente de iluminat/semnalizare.

MEq
By MEq martie 30, 2022 20:28