ATLAS are de acum o nouă imagine de brand

MEq
By MEq decembrie 15, 2023 17:05

ATLAS are de acum o nouă imagine de brand

ATLAS este un producător german de excavatoare și macarale, proiectate și fabricate la cele mai înalte standarde. Cu peste un secol de experiență, ATLAS continuă să stabilească noi repere pentru clienții săi. Începuturile au coincis cu producția de utilaje agricole, în 1919, iar de atunci, în cei peste 100 de ani de existență, gama lor de produse sa extins continuu. Acum, portofoliul ATLAS GmbH cuprinde excavatoare pe roți și pe șenile, excavatoare pentru căi ferate, manipulatoare de materiale, macarale de încărcare, precum și unelte de lucru (atașamente) pentru macarale și excavatoare.

ATLAS are de acum o nouă imagine de brand Prin aducerea lui Joel Schiliro ca nou manager de brand, ATLAS GmbH se străduiește să își perfecționeze continuu prezența de marcă și să își îmbunătățească poziția în industrie ca producător puternic. Acest lucru se reflectă, de acum, într-un nou branding, care urmează să stabilească ferm identitatea companiei vizavi de clienți, dealeri și angajați. „ATLAS își propune să-și extindă excelența în toate domeniile, iar zona de marketing este fără îndoială o bază esențială pentru acest succes”, a spus Brahim Stitou, CEO al Grupului ATLAS.

Un pas cheie în această direcție este lansarea unui logo modificat care va fi pilonul pentru viitoarea activitate comercială a ATLAS. „Suntem convinși că nu trebuie să reinventezi roata atunci când ai deja o bază solidă. Acesta este motivul pentru care am decis să ne adaptăm logo-ul actual și să reînviem un erou de tradiție pentru noi – titanul ATLAS”, a afirmat Joel Schiliro despre noul branding.

În mitologia greacă, titanul Atlas ține pe umerii săi bolta cerească, după ce Zeus l-a pedepsit pentru că s-a ridicat împotriva olimpienilor. De atunci, Atlas reprezintă forța și rezistența. În mai multe rânduri în trecut, ATLAS GmbH și-a demonstrat capacitatea de a face față în situații dificile.

Pe lângă modificarea mărcii actuale, vor fi utilizate, cu efect imediat, alte trei sigle:
– 1. ATLAS MADE IN GERMANY. SINCE 1919 (Peste 100 de ani de experiență, inovație și cea mai bună calitate, produs în Germania).
– 2. ATLAS KRANE & BAGGER și
– 3. ATLAS CRANE & EXCAVATORES (aceste sigle reflectă activitatea de bază a ATLAS GmbH scurt și la obiect. Pentru piața germană, se va folosi logo-ul „Krane & Bagger”. Întrucât ATLAS are, totuși, un mare succes și pe piața internațională, ATLAS GmbH a decis să folosească și un logo în limba engleză „ATLAS Cranes & Excavators”).

MEq
By MEq decembrie 15, 2023 17:05