Ataşamente Ramtec pentru aplicaţii multiple, la Bauma

MEq
By MEq februarie 29, 2016 23:23

Ataşamente Ramtec pentru aplicaţii multiple, la Bauma

La standul Hyundai Heavy Industries Europe vor putea fi văzute mai multe echipamente ale producătorului finlandez Ramtec, specializat în fabricarea unei game largi de accesorii utilizate în reciclare, demolări, aplicaţii forestiere etc., printre care pulverizatorul RP32R şi cupa de sortare Mulţi Master MM104.

Produsele Ramtec sunt grupate în jurul brand-ului Robi. Produsul de bază este noul pulverizator Robi RP32R, care este al treilea model din seria de pulverizatoare Robi concepute pentru etapa secundară de demolare. Acesta se poate monta pe excavatoare cu capacităţi între 22 și 35 t. Greutatea fără placa superioară este de 2670 kg. Are o deschidere maximă de 882 mm şi o adâncime de fălcii de 876 mm. Produsul prezintă mai multe îmbunătățiri, inclusiv o supapă „high speed”, piese de uzură interschimbabile, posibilitatea rotirii (opțional, fără rotire), cinematică optimizată.
Seria de cupe de sortare MM cuprinde cinci modele concepute pentru sortare, amestecare şi compostarea deşeurilor inerte. Ataşamentul poate fi dotat cu axe standard, de sol, turbă sau compost, iar ca utilaj purtător se poate folosi un excavator (16 – 24 t) sau un încărcător frontal pe pneuri (6 – 7 t). Cupa MM104 prezintă o serie de îmbunătăţiri, fiind complet reproiectată.
Harvesterul forestier Robi FH20R în configurația Bauma este echipat cu fălci speciale pentru strivirea cioturilor/buturugilor. Acesta este proiectat pentru uz industrial în sectorul energetic bio. Sistemul a fost brevetat și permite harvesterului să taie ciotul în bucăți, în pământ, iar apoi să ridice resturile fără nisip și murdărie, astfel încât rezultatul final să fie curat. Ataşamentul este proiectat pentru excavatoare în clasa de 10 – 25 t. Şi acesta va fi expus la standul Hyundai Heavy Industries Europe.
Ramtec_DG15P
De asemenea, Robi va expunde graiferul pentru demolări cu fălci noi P, special proiectate pentru aplicaţii grele în demolări. Acesta îşi găseşte aplicabilitate şi în operaţiuni de sortare şi manipulare. La târg, graiferul va fi ataşat unui rotor basculant Marttini Metal. DG15R este proiectat pentru excavatoare din clasa 8 – 16 t.
Un alt echipament al standului Ramtec va fi cupa „high tip” Hytera HTB, proiectată pentru a fi montată pe un încărcător frontal, pentru bascularea diferitelor materiale în remorci de camion. Utilizarea primară este pentru materiale moi cu o densitate de până la 800 kg/m³. Materialele adecvate includ așchii de lemn, zăpadă, turbă, cărbune și argilă expandată ca material izolant. Ramtec oferă şi un model armat de cupă, ce poate lucra în materiale cu o densitate de 1200 kg/m³.
Nu în ultimul rând, la standul Hyundai Heavy Industries Europe se va regăsi şi graiferul forestier Hytera LG19.
log_grapples3

MEq
By MEq februarie 29, 2016 23:23