Anvelope BKT pentru macarale mobile

MEq
By MEq ianuarie 25, 2022 12:57

Anvelope BKT pentru macarale mobile

Macaralele mobile realizează diferite sarcini în domeniile industrial, al construcțiilor și al infrastructurii. De obicei, acestea se pot deplasa cu viteze mari care ajung până la 80 km/h. Din acest motiv, este foarte important ca anvelopele cu care sunt echipate aceste utilaje să funcționeze la temperaturi scăzute și, prin urmare, este ideală folosirea produselor radiale.

Anvelopele trebuie să fie adecvate pentru aplicații atât pe șosele și autostrăzi, cât și pe terenurile agresive și neuniforme de pe șantiere. Pe lângă flexibilitate, elementele esențiale solicitate de la aceste produse sunt robustețea evidentă, precum și rezistența și durabilitatea. În final, anvelopa unei macarale mobile trebuie să asigure performanțe excelente în materie de viteză și confort pe șosea. Acestea trebuie să dispună de manevrabilitate și tracțiune perfecte, chiar și în cele mai extreme condiții.

Anvelopele BKT pentru macarale mobile sunt proiectate și construite în mod special pentru a face față provocărilor celor mai solicitante activități, unde sarcinile grele sunt transportate pe diferite suprafețe.
Pentru a obține performanțe ridicate în materie de productivitate și siguranță, BKT a dezvoltat produse care asigură o stabilitate excelentă în timpul ridicării și transportului.

Mai mult, toate anvelopele din gamele BKT specifice macaralelor mobile sunt echipate cu o structură robustă din oțel și din compuși deosebit de rezistenți la tăieturi, pentru a garanta o durată lungă de exploatare. De asemenea, structura este adecvată pentru viteze mari în timpul deplasărilor pe șosele și autostrăzi.

În prezent, BKT oferă două linii de produse diferite dedicate macaralelor mobile, chiar dacă portofoliul este deosebit de vast și destinat și altor tipuri de macarale și utilaje industriale și de construcții. Ambele game sunt radiale și clasificate cu indicii de viteză „E” și „F”.

AIROMAX AM 27 este adecvată în special pentru deplasările pe șosele și autostrăzi, care necesită o rezistență ridicată la uzură, deși mențin o tracțiune și o rezistență excelente pe terenurile mai agresive și neuniforme de pe șantiere.
Anvelopa are o carcasă și curele cu straturi din oțel, pentru a garanta robustețe și rezistență. Compușii peretelui lateral și ai benzii de rulare sunt extrem de rezistenți la tăieturi și uzură. De asemenea, poate rezista la temperaturi foarte ridicate și poate disipa căldura generată în timpul deplasărilor cu viteză ridicată pe șosea. În prezent, este disponibilă în cinci dimensiuni diferite: 385/95 R 24, 385/95 R 25, 445/95 R 25, 505/95 R 25 și, în final, 525/80 R 25.

AIROMAX AM 543 este adecvată în special pentru macaralele utilizate în sectorul construcțiilor, deoarece garantează o tracțiune și o stabilitate excelente. Banda de rulare adâncă și noduroasă garantează performanțe superioare în terenuri accidentate, asigurând o protecție excelentă structurii anvelopei.

Având în vedere faptul că este supusă la presiuni ridicate și utilizată în condiții extreme, această anvelopă a fost proiectată să reziste la cele mai severe solicitări, o caracteristică fundamentală pentru acest tip de utilaj și de aplicație. În prezent, este disponibilă în trei dimensiuni: 385/95 R 24, 385/95 R 25 și 445/95 R 25.

Fiecare aplicație diferită necesită o anvelopă specifică, un produs studiat în detaliu pentru a oferi performanțe maxime și a spori puterea utilajului pe care este instalat.

MEq
By MEq ianuarie 25, 2022 12:57