Alianţă strategică viitoare între Deutz şi Liebherr

MEq
By MEq octombrie 20, 2016 15:18

Alianţă strategică viitoare între Deutz şi Liebherr

Deutz AG şi Liebherr Machines Bulle S.A. s-au înţeles asupra aspectelor-cheie ale unei alianţe strategice între cele două companii. În cadrul acestui parteneriat, Liebherr intenționează să acorde Deutz drepturi de vânzări și service la nivel mondial pentru motoarele diesel de la 200 la 700 kW pentru o varietate de aplicații.

Aceste motoare sunt dezvoltate pentru standardele de emisii EU Stage V, US Tier 4, China IV și EU Stage IIIA și, prin urmare, îndeplinesc cerințele legale viitoare în ceea ce privește emisiile de noxe. Motoarele fabricate de Liebherr vor fi disponibile pentru Deutz pentru livrarea de serie începând cu 2019.

Motoarele se potrivesc perfect cu portofoliul de produse Deutz. De altfel, Deutz intenționează să le vândă sub marcă proprie clienților săi, inclusiv prin rețeaua sa de dealeri. De asemenea, Deutz intenţionează să primească drepturi exclusive pentru producerea unui motor Liebherr de 9 litri în China. Mai mult, se vrea chiar o extindere a utilizării motoarelor Deutz de până la 150 kW pe utilajele Liebherr.

Acordul încheiat între Deutz și Liebherr privind punctele-cheie ale acestei alianţe strategice întărește un parteneriat de lungă durată și de succes pe care acestea îl au. În curând, cele două companii intenționează să elaboreze și să semneze un contract care să stabilească detaliile acestei alianțe strategice.

MEq
By MEq octombrie 20, 2016 15:18