Volvo CE introduce excavatorul compact ECR50 generația F, pentru mai multă versatilitate și ușurință în operare

MEq
By MEq noiembrie 2, 2020 19:50

Volvo CE introduce excavatorul compact ECR50 generația F, pentru mai multă versatilitate și ușurință în operare

Volvo ECR50 generația F este un excavator compact de 5 t, pregătit pentru piața de închiriere, utilaj ce combină calitatea, fiabilitatea și inovația pentru a oferi o agilitate remarcabilă și ușurință în utilizare.

Companiile de închiriere au nevoie de un utilaj care să funcționeze pentru clienții lor ca nou lună de lună – iar ECR50 este exact ce trebuie. Raza sa de pivotare zero permite accesul și lucrul în spații strâmte, reducând totodată riscul de deteriorare a utilajului. În plus, mișcarea de pivotare a brațului în intervalul lățimii șenilelor se asigură că stâlpul de pivotare și cilindrul rămân în lățimea trenului de rulare atunci când excavatorul sapă în apropierea unor obstacole. Brațul de săpare consolidat, trenul de rulare și capotele contribuie la designul durabil al utilajului.

Cu un interval de ungere de 50 de ore, o capotă a motorului cu deschidere largă și puncte de service ușor accesibile, întreținerea acestui utilaj este una facilă. Prin oprirea automată a motorului (în regim prelungit de relanti), orele de nefuncționate nu sunt înregistrate, reducând costurile de întreținere și contribuind la o valoare de revânzare mai mare. În cele din urmă, filtrul de ulei hidraulic multifuncțional brevetat oferă o protecție remarcabilă sistemului hidraulic.

Clienții care închiriază un utilaj au nevoie să fie ușor de folosit. Cu un aspect simplu al comenzilor, ECR50 dispune de un controller rotativ (jog-dial), în stilul celor de pe autovehicule, și de un display color de 5” care ajută operatorul să navigheze cu ușurință în meniuri afișate. În plus, comenzile proporționale din vârful degetelor, pedalele mari de deplasare și transmisia automată cu două trepte facilitează deplasarea rapidă a utilajului acolo unde e nevoie de el. Chiar și schimbarea uneltelor de lucru este simplificată datorită cuplei hidraulice rapide și instrucțiunilor pas cu pas de pe ecran. La noul ECR50, setările hidraulice auxiliare pot fi pre-programate pentru a se potrivi lucrării în doar câțiva pași. Operatorilor nu le rămâne decât să selecteze setările predefinite sau să efectueze reglaje hidraulice finale din cabină.

Deși este suplu , noul ECR50 este un adevărat utilaj de 5 t care poate prelua cu încredere o muncă grea. Stabilitatea remarcabilă și puterea hidraulică contribuie la performanțele sale remarcabile de săpare, la capacitatea de ridicare și forța de tractiune.

Pentru a se potrivi preferințelor și aplicațiilor specifice, utilajul poate fi echipat cu o serie de unelte de lucru și opțiuni, inclusiv cuplă rapidă înclinabilă, girofar verde (care clipește atunci când centura de siguranță este bine fixată), contragreutate suplimentară și contor de ore suplimentar. La fel ca toate excavatoarele Volvo, modelul ECR50 este reciclabil în proporție de peste 93% și compatibil cu uleiuri bio-hidraulice, demonstrând acreditările Volvo CE în ceea ce privește economia circulară.

MEq
By MEq noiembrie 2, 2020 19:50