Forwarderul Komatsu 845 vine cu îmbunătățiri pentru 2021

MEq
By MEq septembrie 7, 2020 15:15

Forwarderul Komatsu 845 vine cu îmbunătățiri pentru 2021

Forwarderul de 12 tone, Komatsu 845, este un utilaj versatil care lucrează bine în aplicații de rărituri, dar și în lucrări ușoare de tăiere finală. Modelul pentru anul 2021 a fost actualizat cu noi componente, inclusiv un nou șasiu, un nou motor și un nou sistem de control, aliniindu-se astfel cu forwarderele mai mari, deși într-un pachet puțin mai mic. Noile opțiuni ale modelului Komatsu 845 includ o macara mai mare și funcția SpeedShift.

„Komatsu 845 este un utilaj dedicat de clasă medie, care a primit acum un upgrade atât de necesar”, a spus Daniel Grabbe, Product Manager la Komatsu Forest.
Komatsu 845 din linia de utilaje 2021 vine cu un design modernizat, cu aceeași cabină populară ca și modelele mai mari. Mediul de lucru este spațios și confortabil, cu o vizibilitate bună în toate direcțiile – atât peste capotă, cât și asupra zonei de încărcare – un aspect important în rărituri.

Noul motor asigură conformitatea cu ultima legislație privind emisiile, în timp ce sistemul AdBlue revizuit crește fiabilitatea și simplifică service-ul. Datorită funcțiilor și instrumentelor ușor de utilizat ale noului sistem de control MaxiXT, sunt oferite cele mai bune condiții de pornire pentru a asigura un control complet al masei lemnoase, de la comandă până la livrare.

Pentru simplificarea operațiunilor de încărcare, Komatsu 845 are acum o tăblie dreaptă. La fel ca la transportoarele mai mari, spațiul de încărcare este spațios și flexibil, cu multe opțiuni de personalizare pentru diferite condiții de recoltare. Există acum opțiunea unei macarale mai mari, ceea ce duce la un utilaj mai puternic, potrivită pentru manipularea buștenilor grei și lungi.

O altă opțiune nouă pentru Komatsu 845 este SpeedShift, o funcție care îi permite operatorului să utilizeze întreaga gamă de viteze a utilajului, fără a fi nevoie să schimbe treptele de viteză. SpeedShift trece automat la o treaptă superioară pe măsură ce operatorul mărește viteza, rezultând un consum mai mic de combustibil și o viteză medie de transport mai ridicată.

„Look-ul modern reflectă ceea ce se află sub noua ținută – toate aceste actualizări fac din Komatsu 845 un transportor agil și versatil în clasa medie, cu multe dintre avantajele modelelor mai mari”, a încheiat Grabbe.

MEq
By MEq septembrie 7, 2020 15:15