Lord Bamford deschide oficial noul sediu JCB din Germania, o investiție de 50 mil. de lire

MEq
By MEq octombrie 2, 2019 16:41

Lord Bamford deschide oficial noul sediu JCB din Germania, o investiție de 50 mil. de lire

Președintele JCB, Lordul Bamford, a deschis oficial un nou sediu central pentru una dintre cele mai importante filiale europene JCB, investiția însumând o valoare de aproximativ 50 de milioane de lire sterline.

Fondată în 1965, JCB Germany își coordonează acum operațiunile dintr-un nou sediu din Köln, amplasat pe o suprafață de aprox. 5 ha, investiția fiind una dintre cele mai mari din istoria producătorului britanic. Noul sediu include birouri pentru 75 de angajați și un centru de pregătire pentru clienți și rețeaua de dealeri JCB Germany, care include încă 2.000 de angajați.

Ieri (1 oct.), președintele JCB, Lordul Bamford, a dezvăluit placa ce marchează deschiderea oficială, în cadrul unei conferințe la noul sediu, la care au participat cei mai mari 50 de dealeri JCB din întreaga lume. „Încă din anii 1950, Europa este o piață foarte importantă pentru JCB, iar acest nou sediu este un bun exemplu de investiție în dezvoltarea noastră viitoare. JCB operează în Germania de mai bine de 50 de ani, iar aceasta este o piață crucială pentru JCB, deoarece este a doua cea mai mare piață de utilaje pentru construcții din Europa și a cincea ca mărime din lume. Această investiție va ajuta JCB să își crească vânzările în anii următori”, a spus Lord Bamford.

Noul sediu este de trei ori mai mare decât fosta unitate JCB Germany din Köln și este situat în centrul celei mai importante zone industriale a Germaniei, zona Rin-Ruhr. Are legături excelente de transport, Autostrada A4 făcând conexiunea cu noul sediu la Olanda și Belgia, iar Autostrada A1, cu nordul și sudul Germaniei.

Noul sediu – care include un showroom dotat cu cele mai noi utilaje JCB – va putea găzdui 3.000 de delegați pe an pentru activități de instruire tehnică și în vânzări și va putea organiza cursuri de instruire a operatorilor într-o zonă demo special construită pentru dealerii din industriile de construcții și agricultură.

MEq
By MEq octombrie 2, 2019 16:41