8 noi încărcătoare telescopice Liebherr în 26 de versiuni diferite

MEq
By MEq noiembrie 22, 2017 20:03

8 noi încărcătoare telescopice Liebherr în 26 de versiuni diferite

În cursul anului 2018, Liebherr va lansa 8 noi modele de încărcătoare telescopice într-un total de 26 de versiuni diferite. Noile încărcătoare telescopice Liebherr vor fi disponibile în două linii de modele: întâi, modelele de vârf de gamă pentru manipularea materialelor sau pentru aplicațiile de producție (identificate prin sufixul S); în al doilea rând, modelele simple, pentru aplicații de stivuire și ridicare.

Începând din ianuarie, vor fi disponibile trei modele cu braț de 7 metri, cu o capacitate de încărcare de 3,2 t, 3,6 t și 4,1 t, un model de 6 metri, cu o capacitate de încărcare de 3,5 t, și un model de 10 metri, cu o capacitate de încărcare de 3,3 t. Alte două modele suplimentare cu braț de 7 metri și o capacitate de încărcare de 4.6 t și 5.5 t vor urma în cursul anului. Gama extinsă de noi încărcătoare cu braț telescopic Liebherr va fi completată de un model de 9 metri, cu o capacitate de încărcare de 6 t.

În noua generație de încărcătoare telescopice, Liebherr se bazează pe motoare diesel Deutz. Acestea au fost optimizate în termeni de performanță și consum de carburant, având două versiuni de cilindree: de 3,6 l și puteri de 74 sau 100 kW; și de 4,1 l și o putere de 115 kW. Motoarele respectă standardele de emisii Stage IV / Tier 4 Final și folosesc catalizator de oxidare diesel (DOC) și sistem SCR.

Încărcătoarele cu braț telescopic cu motoare cu cilindree de 4,1 l sunt echipate suplimentar cu filtre de particule diesel. Pentru țările cu reglementări diferite privind emisiile, Liebherr va oferi, de asemenea, încărcătoare telescopice conforme cu norma Stage IIIA. În ceea ce privește transmisia, Liebherr se bazează pe versiunea hidrostatică. Transmisia continuu variabilă și puternică oferă o tracțiune maximă de până la 70 kN, în funcție de puterea motorului disponibilă.

Performanțele utilajelor au fost îmbunătățite ca rezultat al reproiectării complete a sistemelor hidraulice de lucru. Ca alternativă la hidraulica de lucru obișnuită, Liebherr echipează modelele S cu sisteme hidraulice de înaltă performanță. O puternică pompă hidraulică de lucru cu senzor de sarcină, cu un debit de 160 l/min, și un bloc de control cu o distribuție a debitului independentă de sarcină, permit mișcări de lucru repetate, suprapuse și, prin urmare, cicluri de operare dinamice și rapide.

Pentru toate modelele din noua generație de încărcătoare telescopice sunt oferite diferite dispozitive de prindere. Pe lângă cupla rapidă Liebherr, sunt oferite cuple rapide compatibile cu sisteme de prindere de la producători precum Claas, Manitou, Kramer, JCB și Volvo. Varietatea sistemelor de prindere disponibile înseamnă că, acum, clienții pot folosi pe încărcătoarele telescopice Liebherr și echipamente de la alți producători.

Noul design al mașinii garantează o vizibilitate ideală frontală, precum și în lateral și în spate, pentru o siguranță optimă. Acest lucru este realizat în special grație punctului de articulație foarte jos al brațului telescopic și marginilor înclinate ale caroseriei. Cabina, certificată ROPS/FOPS, asigură o vizibilitate optimă a sarcinii.

În martie 2015, Liebherr-Werk Telfs GmbH a încheiat un parteneriat OEM cu Grupul Claas. Această colaborare implică dezvoltarea, producerea și furnizarea de încărcătoare cu braț telescopic. Ca urmare, în viitor Liebherr va comercializa aceste mașini și în sectorul agricol (sub brand-ul Claas), pe lângă segmentele tradiționale ale industriei construcțiilor. Primele încărcătoare telescopice vor fi livrate către Claas în ianuarie 2018.

MEq
By MEq noiembrie 22, 2017 20:03