Hitachi anunță instalarea din fabrică a soluțiilor Leica Geosystems pe excavatoarele Zaxis-7

MEq
By MEq februarie 9, 2022 20:18

Hitachi anunță instalarea din fabrică a soluțiilor Leica Geosystems pe excavatoarele Zaxis-7

Extinzându-și gama de utilaje conectate, Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) echipează acum din fabrică excavatoarele Zaxis-7, cu capacități operaționale între 10 și 50 t, cu soluții „machine control” 2D și 3D de la Leica Geosystems, membră a Hexagon. Întrucât soluțiile vor fi instalate în fabrica Hitachi din Amsterdam, clienții vor beneficia de garanție (de la furnizor), teste extinse care să asigure calibrarea optimă a utilajului și instalare profesională.

În plus, prin dealerul local autorizat Hitachi, clienții vor putea alege dintre mai multe opțiuni și vor beneficia de un proces simplificat de achiziție și livrare, deoarece finanțarea atât pentru excavator, cât și pentru tehnologia suplimentară de control Leica Geosystems pot fi combinate într-un singur pachet. Datorită acestui parteneriat, clienții vor beneficia și de instruirea practică a sistemului Leica Geosystems, la livrarea utilajului. Sistemul Leica Geosystems este conceput și testat că funcționează optim cu excavatoarele Hitachi, îmbunătățind valoarea lor pentru durata de exploatare.

Eficiență sporită și ușor de utilizat
Adăugarea tehnologiei de control al utilajului Leica Geosystems pe excavatoarele Hitachi crește eficiența pe șantier, reducând în același timp costurile de funcționare și permițând finalizarea lucrărilor la timp, conform specificațiilor, conform bugetului, în siguranță și durabil. De la simpla nivelare a pantei până la tăieturi în orb (în afara câmpului vizual) și sub apă, soluția „machine control” oferă operatorilor un sistem ușor de utilizat pentru a excava rapid până la designul de referință. Acest lucru asigură timpi de funcționare extinși și satisfacție pentru operator.

Pe excavatoarele Hitachi vor fi disponibile următoarele opțiuni montate din fabrică: controlul utilajului 2D; tehnologia 2D ready cu suport 3D și cablaje, astfel încât clienții să poată face upgrade-ul la tehnologia 3D atunci când este necesar; și o opțiune 3D completă. În plus, uneltele de lucru Hitachi pentru rotoare basculante montate din fabrică pot fi integrate complet în sistem.

„Acest anunț se aliniază strategiei HCME de a accelera digitalizarea și a oferi soluții personalizate clienților noștri”, spune Ryo Kurihara, HCME Solution Linkage Manager. „Beneficiind de o soluție Leica Geosystems instalată din fabrică, operatorii pot începe lucrul imediat după livrarea utilajului. De asemenea, proprietarii au garanția că sistemul de control al utilajului a fost instalat și testat și va fi susținut pe deplin de dealerul local Hitachi în colaborare cu specialiștii locali Leica Geosystems.”

Magnus Thibblin, Președinte Leica Geosystems Machine Control, a declarat: „Colaborarea este esențială pentru succesul proiectelor de construcții. Recunoaștem importanța parteneriatelor și a cooperării în industrie pentru a oferi contractorilor cele mai recente tehnologii accesibile. Suntem încântați să lucrăm cu Hitachi Construction Machinery (Europa) pentru a oferi clienților soluții machine control la standarde înalte, livrate direct din fabrică, pe excavatoarele Zaxis-7.”

MEq
By MEq februarie 9, 2022 20:18